Malaysian Unity Secretariat of IIUM
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 BUSY for MISI Programmes? What say you?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Beela Annabelle

avatar

Posts : 3
Join date : 2010-02-06
Age : 29
Location : UIA, KL

PostSubject: BUSY for MISI Programmes? What say you?   Sat Feb 06, 2010 10:02 am

Rasanya semua dah sedia maklum yang kelab kesayangan kita, MISI sentiasa dipenuhi dengan program2 yang secara tidak langsung merapatkan lagi ukhwah antara satu dengan yang lain. Tak kisahla Sarawak ka, Sabah ka, Semenanjung ka, kita semua sekaki sekepala kan? haha...

Seronok da jadi salah seorang ahli MISI. Dulu aktif dengan MISI tapi gitu2 ja, nda brapa nak fun sangat. Sekarang lain pulak, jadi ahli yg betul2 ahli, and programmes pun banyak sampai rasa mau muntah. Laughing tapi walaupun busy, sekurang-kurangnya aku dah ada tempat utk merasa diriku begitu berharga. hahaha...

Busy tu memang sangat busy. Kalau tgk dkt board study aku, meeting MISI yg paling banyak. Tapi ok bah, ada jumpa2 ni. Dapatlah kita merealisasikan prinsiple MISI yg ke-2, Ukhwah Enrichment (love, care, and respect). Bila ukhwah antara kita da kuat, kita akan saling sayang antara satu dengan yang lain, jadi seorang yang ambil berat dengan rakan ahli, and lebih mengajar kita untuk saling menghormati antara satu sama lain. Betul kan?

Apa2pun, you all semua, sama2 la kita kerjasama dalam MISI ni ok. Harap2 tiadala puak2 persendirian antara kita. Tu bukanla satu isu yang sihat tuk kita semua kan? So, marilah kita cuba menyelam program MISI 2009/2010 bersama2. Smile
Takpalah jugak kan, busy untuk sesuatu yg berfaedah kan?

SALAM.
Back to top Go down
View user profile http://nnabilahamdan.blogspot.com
Admin
Admin


Posts : 23
Join date : 2009-11-22

PostSubject: Re: BUSY for MISI Programmes? What say you?   Wed Feb 10, 2010 12:25 pm

tima kasih bella atas post tersebut...n apa kata kita taaruf dulu..hehe...sila kenalkan diri di ruangan taaruf..k..hee
Back to top Go down
View user profile http://misiclub.forumotion.com
za-see-blue-in-the-island



Posts : 3
Join date : 2010-02-12

PostSubject: talk by abg yahya...   Sat Feb 13, 2010 9:33 am

amat berisi....
insyaallah, adik2 ummu sofiah dpt mengambil iktibr dan ilmu drpd beliau... study
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BUSY for MISI Programmes? What say you?   

Back to top Go down
 
BUSY for MISI Programmes? What say you?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gerard Butler is in a surf movie. I guess McConaughey was busy.
» Busy bonsai weekend
» Been busy working on the hinoki
» Big Finish Radio Dramatisation Airing on BBC Radio 7
» Busy today

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MISI IIUM :: Sudut Santai :: Sembang Kosong-
Jump to: